kunst, cultuur, ontmoetingen, gebeurtenissen, evenementen, ervaringen

 
Inspireren en bewegen

Verhalen vertellen

Wij geloven dat achter elke locatie een verhaal schuilgaat dat moet worden verteld. Deze verhalen brengen straten, wijken en steden tot leven. En die verhalen inspireren mensen. Cultuurstorm gaat op zoek naar deze verhalen.

Nieuwe inzichten

Wij nemen mensen mee op ontdekkingsreis langs kunstwerken in de openbare ruimte, cultureel erfgoed en gebouwen. Langs plekken, huizen, mensen. Langs hoogtepunten en dieptepunten. Wij presenteren de omgeving op een andere manier en laten volwassenen en kinderen met nieuwe inzichten en een frisse blik kijken. Vaak leidt dit tot bijzondere ontmoetingen, scherpe dialogen, verfrissende ideeën en nieuwe perspectieven.

Alle zintuigen

We zetten alle zintuigen op scherp. Zien, horen, voelen, ruiken. Niets is ons te gek om deelnemers te prikkelen. We creëren bijzondere content en plaatsen dit in de meest geschikte vorm. Papier, audio, app, social media of website. We krijten het op de stoep, of plakken het op een lantaarnpaal. Of we gebruiken een combinatie van vormen. Deelnemers lopen, zitten, fietsen, steppen, varen of huppelen. Het overbrengen van de juiste boodschap en een goede vibe staan altijd centraal. En….we realiseren altijd een artistiek eindproduct van hoog niveau.

Plezier voorop

Een reis langs nieuw te ontdekken plekken moet een feest zijn. Een feest met inhoud. Plezier staat altijd voorop. Onze grootste drive is mensen te inspireren. Zodat zij samen nieuwe inzichten en ervaringen opdoen. We zien dat echt gebeuren bij onze deelnemers. En daar zijn we best trots op!